FAQ

Ofte stillede spørgsmål. Find dit svar her.

Spørgsmål til rejserne?

Når du har booket en rejse på vores webshop modtager du en ordrebekræftelse og herefter håndtere vi din booking. Vi sender dig et rejsebevis med alle informationerne om hotel og billetter i løbet at få dage. 

På dit rejsebevis er hotellets adresse, check ind tider og navnet hotelværelserne er booket i noteret. Ved ankomst oplyser kræver de som regel et billede id og så finder receptionisten finder jeres booking og værelses nøgler. 

Vi samarbejder med mange hoteller, der alle bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk

Derfor kan vi altid stå inde for vores udvalgte hoteller som vi booker til vores gæster.  Der er på rejsen angivet nogle af de hoteller vi samarbejder med og har du et specifikt ønske til et hotel kan det skrives i bookingen og så vil vi så vidst muligt booke dette til dig. 

Du kan også få skræddersyet et specifikt rejsetilbud med netop dine ønsker ved at tage kontakt til os. 

Ja,

Vi er meget fleksible og kan tilbyde dig mange forskellige hoteller. Vi har udvalgt og godkendt de hoteller som vi har på vores rejser og står inden for kvaliteten af dem. 

Vi skræddersyer også rigtig mange rejser efter kundernes ønsker og vi kender derfor mange flere hoteller. Så alt er muligt og du kan endeligt kontakte os med de ønsker du har.

Nej, som udgangspunkt er alle vores rejser uden flybilletter med mindre at andet er angivet klar og tydelig på rejsen. 

Det er nemt selv at booke fly og der er mange hjemmesider hvor du kan sammenligne og finde flybilletter til din rejse.Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for dig hvis der er brug for det.

Tips: Vores rejser er meget fleksible så du selv kan skræddersy dem så de passer med de antal dage som du kan købe flybilletter til. Ofte ved weekendkampene kan det være en god idé at se om flypriserne er billigere med et par dage mere. Nogle gange kan det give det samme totalbudget selvom du så får et par ekstra dages ferie. 

Bemærk også at købe flybilletter der ankommer i god tid i forhold til kamptiderne. Det er eget ansvar at booke fly med rettidigt ankomst, så kampen kan nåes.  Se vores information om mulige kamptider her på FAQ siden eller ved rejserne. 

Som udgangspunkt tilbyder vi ikke flybilletter, men vi hjælper dig gerne med at finde de rette flybilletter til rejsen.

Kontakt os endeligt vi elsker god service.

Det vil fremgår på selve rejsen om der er morgenmad med i prisen eller om det evt. er muligt at tilkøbe dette. 

Størstedelen af vores hoteller tilbyder morgenmad, så er det ikke med i prisen kan det købes på hotellet. 

Du kan ikke betale med dit gavekort direkte på webshoppen, men kontakt os med dine ønsker så sætter ligger vi rejsen op til dig. 

Ja, er i 10 personer eller flere skræddersyer vi gerne et gruppetilbud til jer. 

Nej, alle vores fodboldbilletter er samme priser for voksne og børn. 

Nej, så snart vi har modtaget bookingen bliver billetterne og hotellet bekræftet personligt til dig. Vi kan derfor ikke tilbyde at refundere rejsen. 

Måske. Vi bliver nødt til at se individuelt på bookingen og se på betingelserne herfor da det er meget forskelligt fra klub, hotel og hvilket tidspunkt ændringen skal ske. 

Generelt, men ikke en garanti: 

Det er normalt ok at få ændret hotellet mod et gebyr. Oftest er det 300-500,- for en navnændring.

Fodboldbilletter er altid personlige og skal vi navneændre kræver det godkendelse fra klubberne. Ofte kan vi ændre mod et gebyr, men kommer an på hvor tæt på vi er på kampen. 

Ja, vi kan godt booke ekstra nætter og ekstra værelser såfremt at hotellet har ledigt. Du velkommen til at kontante os for et tilbud herpå. 

Til alle vores fodboldrejser er der angivet mange gode rejsetips og her kan du læse meget mere om transport og alle de gode oplevelser der er på destinationen. Kig på klubbens side under rejserne hvor du finder alt den gode rejseinformation som du har brug for. 

Det vil fremgå af dit rejsebevis hvad tid du kan checke ind og hvornår i skal være checked ud. 

Bagage kan opbevares på hotellet hvis i ankommer før eller efter check ud.

Ja, på de fleste af vores udvalgte hoteller har de mulighed for at i kan stille bagagen hvis i ankommer til hotellet før check in eller har brug for at det står der lidt tid efter Check ud.  

Vi kan skræddersy en rejse til dig med dine ønsker til hotel og billetter. Kontakt os endeligt.

 

Ja, vi kan sagtens skræddersy et tilbud til dig med hotel og billetter, hvoraf nogle blot vil bo på hotellet. 

På de fleste hoteller i Italien, Spanien, Frankrig, Tyskland og England, samt efterhånden mange byer i Europa vil du blive opkrævet en turistskat ved check ud. Dette er en personlig turistskat som du bliver pålagt i byen, og derfor betales den også af dig direkte til hotellet. Ofte er beløbet mellem 2-5 euro per nat og variere efter destinationen og hotelstandard.

Vi bestræber os altid på at være enten det billigste valg med samme rejseindhold eller tilbyde det bedste produkt blandt bureauerne, der sælger officielle fodboldbilletter. Hvis du finder en lavere pris et andet sted, bedes du kontakte os på info@sportenrejser.dk eller ringe til os på 60 70 73 87, så vil vi gøre vores bedste for at matche prisen – det kan vi stort set altid!

Alle vores fodboldrejser inkluderer nøje udvalgte hoteller og selvfølgelig altid officielle fodboldbilletter. Dette er et kvalitetsstempel for dig som kunde. Det er meget sjældent, at vores gæster ikke vælger vores standardpakker, da de er baseret på vores anbefalinger og sikrer en god kvalitet.

Hvis du ser eller ønsker en billigere fodboldrejse end vores, så handler det ofte om hotellets eller billetternes kvalitet. Når vi sammenlignes med andre officielle billetudbydere er det væsentligt at se på indholdet af hvilket hoteller og hvilke billetter der er med. Vores erfaring er at vi godt kan matche andre, men også at det ofte er kvaliteten der er forskellen når vi ikke er billigst.  Vi sender gerne et tilbud, tydeligt aftalt, at det er dig som kunde, der godkender standarden, hvis ikke det er et produkt vi normalt ville have med i vores udvalg. Vi siger indimellem også nej til at gå på kompromis, da vores erfaring med at tilbyde fantastiske fodboldrejser vægter vigtigere end et prismatch hvor kvaliteten ikke er i orden.  

Vi sammenligner os ikke med virksomheder, der sælger ulovlige sortbørssbilletter, som ofte er årsagen til at de er billigere end os. Vi ønsker heller ikke, at du skal sammenligne os med ulovlige forretningsmetoder, selvom det kan være svært for dig som forbruger at gennemskue!

Du bør derfor tjekke følgende: Er tilbuddet for godt til at være sandt? Spørg dem, om det er sortbørsbilletter, eller om det er private sæsonkort, der bliver videresolgt. Bliver billetterne registreret i dit navn, og kan de udstedes igen, hvis de bliver væk? Har virksomheden en aftale med klubberne om at videresælge fodboldbilletterne? Undersøg, om virksomheden har status som officiel billetudbyder. Er de medlem af Rejsegarantifonden og kan du få Dansk rejsehjælp? Kan du ringe til dem, og har de en nødtelefon, hvis noget går galt? Er du sikker på, at det ikke bare er en hjemmeside, der tjener penge som mellemmand mellem dig og en privat sæsonkortholder? Der er desværre mange advarselslamper og mange brodne kar på billetmarkedet og som uerfaren kan du sagtens have svært ved at gennemskue det. 

Spørgsmål til billetter og kampe?

Ja, Selvfølgelig! Vi har 100% Billetgaranti hos Sportenrejser.dk

Sportenrejser.dk har arrangeret rejser siden 2008 og har leveret tusindvis af billetter og i 100% af gangene har kunderne fået deres billetter og oplevelser. Vi leverer ganske enkelt altid varen. Det gør vi fordi vi hos os altid køber billetter lovlig og officielt. Læs mere om vores billetgaranti og om hvordan vi er det sikre valg når du skal på fodboldrejse ved vores Billetgaranti som du finder ved at klikke oppe i menuen.

Vores Officielle fodboldbilletter er en vigtig sikkerhed for dig som kunde. Det betyder at alle de billetter vi handler er direkte fra klubberne, deres officielle billetpartnere og er dermed troværdige sælgeres af fodboldbilletter. Fordi vi handler med officielle billetter tilbyder vi også en 100% billetgaranti. Det den absolut største sikkerhed du kan få.

Præcis hvilken indgangssektion og nøjagtige række og sædenumre på stadion får vi oftest ikke information om på forhånd. Fodboldbilletter er inden for nogle overordnede kategorier og billetlounges. De bliver fordelt til kunderne alt efter hvordan de er booket ind. Således at vores partnere kan fordele flest muligt samlet. Dine billetter vil altid være inden for den aftalte kategori, blandt hjemmeholdets fans og inkuderer vores billetgaranti. 

Advarsel: Undgå sortbørsbilletter, billethajer og ulovlige billetter til fodboldkampe

Sportenrejser.dk undgår fuldstændig at handle med sortbørsbilletter, billethajer, ulovlige billetter, uofficielle billetter, private sælgere eller andre mistænkelige ticketsites. Desværre er det en kendsgerning, at der findes upålidelige aktører i billetbranchen, men det er ikke så almindeligt kendt, at rejsearrangører handler med disse billetter – især fordi de ikke reklamerer med det. Som kunde ville du tro, at alt er i orden, men i virkeligheden er der en stor risiko for, at du ikke får dine billetter eller modtager billetter, der ikke fungerer ved indgangen. Derfor er det altid en god idé at undersøge rejsearrangøren, inden du foretager et køb. Rejsebureauer og billetudbydere (diverse ticketsites) handler med fodboldbilletter uden at overholde de handelsaftaler, som vi officielle agenter betaler høje priser for hos klubber og officielle agenter, og som sikre dig en god og tryg fodboldoplevelse. På det uofficielle marked handles fodboldbilletter gennem mellemmænd/sortbørshandlerne, hvilket er ulovligt. Fodboldbilletterne er ofte registreret i andre personers navne (private sæsonkort), hvilket betyder, at ud over at have handlet ulovligt også risikerer at blive afvist ved indgangen. I mange klubber vil du blive bortvist og anmeldt til politiet, hvis du bliver opdaget med en sortbørsbillet. Uofficielle billetter kan måske virke som en billigere mulighed for dig, men det er absolut ikke risikoen værd, især når man tænker på de spildte omkostninger og den skuffende oplevelse, der kan følge, når du ikke kan komme ind.

Mange fejlagtigt tror, at fodboldbilletter er i orden, så længe rejsearrangøren er medlem af Rejsegarantifonden. Men det, at en fodboldrejsearrangør er medlem af Rejsegarantifonden betyder ikke, at de handler med billetter på en lovlig og officiel måde. Rejsegarantifonden hjælper med at få dine penge tilbage, hvis rejsearrangøren går konkurs, men de hjælper ikke, hvis fodboldbilletterne ikke virker eller ikke bliver leveret. Ifølge dansk lovgivning er det obligatorisk for rejsearrangører at være med i Rejsegarantifonden, når de sælger pakkerejser (i henhold til Pakkerejselovgivningen), så det er to forskellige ting. Desværre har Rejsegarantifonden ikke midler til at sætte fokus på problemet med uofficielle billetsælgere og rejsebureauer.

Som nævnt handler Sportenrejser.dk udelukkende med officielle billetter, og vi sikrer vores kunder får den oplevelse som de betaler for.

Det er forskelligt fra klub og kamp hvornår og hvordan billetterne leveres. Det vil fremgå af dit rejsebevis hvordan billetterne leveres til netop din rejse. 

De fleste klubber sender i dag elektroniske billetter, hvilket betyder at de enten kommer som Etickets (pdf fil) der sendes til dig på email eller som billetter hvor du skal trykke på et link og downloade dem til din iphones wallet eller android telefoners Gpay wallet. 

Enkelte klubber arbejder stadig en gammeldags papirbillet til levering/afhentning på hotellet/billetkonto og andre klubber tester i øjeblikket billetsystemer hvor man skal downloade deres egen billetapp for at kunne modtage billetterne.

Generelt for alle billetterne er at de bliver udstedt og sendt til dig fra 1-5 dage før kampen.  

Helt generelt garanterer vi altid billetterne er i minimum i par.  Oftest får vi dem også samlet selvom du har købet flere en 2 billetter. Vi vil/kan ikke 100% garanterer mere end 2 sammenhængende billetter ved alle klubberne, men vi gør naturligvis altid vores for at alle sidder sammen selv når i er mange afsted. Vi har arrangeret tusindvis fodboldbilletter siden 2008-09 sæsonen og dette lykkedes i 99 ud af 100 tilfælde helt af sig selv. Er i et ulige antal, evt. 3-5-7 personer og ønsker en 100% garanti for 3-5-7 billetter sammen kan vi altid forsøge at indhente dette hos vores partnere og hvis det er muligt får vi det således, og eller så kan man oftest få en garanti for at ingen sidder alene. Generelt set er det ikke et problem at få mange billetter sammen, vi lover det blot ikke, da det er 100% klubberne og agenterne der i sidste ende udsteder billetterne, men generelt om billethåndteringen er det således her: 

I de Engelske klubber er det ofte de samme lounge pladser til alle kampene, så vi og partnere ved eksakt hvilket sæder der skal fordeles. Derfor er det oftest ikke nogen udfordring af få mange billetter sammen.

I Italien er det oftest ikke et problem at få billetterne samlet. Det er kun de helt store opgør, hvor de nogen gange kommer i minimum par.  

I Spanien er det lidt blandet men oftest ikke et problem at få billetterne samlet. I Barcelona og Real Madrid har vi garantien i par, men de leveres nærmest altid samlet ved mere end det. De har dog en fordeling af par der er at man kan sidde med en imellem sig, på sædet foran eller skråt foran som vist her. 

Hvornår bliver fodboldkampene fastlagt og hvilke kampdage er der i Premier League ?

Når sæsonprogrammerne udkommer i juni/juli måned er alle kampene lagt fast på nogle spillerrunder: Weekend-runder og Midtuge-runder. Når vi kommer tættere på datoen for hvert enkelt spillerunde bliver kampene spredt ud over dagene i den pågældende spillerunde. Det er tv-rettighederne der bestemmer hvilke kampe der skal spilles på hvilke dage og på hvilket tidspunkt. Her er det meget typisk at de store og populære fodboldklubbers hjemmekampe ligger lørdag eller søndag i weekend-runderne, da der på de dage er flest tv-reklamepenge at indtjene for tv-rettigheds indehaverne.

Kamptidspunkter i Premier League. Alle tidspunkter er angivet i lokal tid/engelsk tid:

De programsættes oftest 6-8 uger før i Premier League.

Weekend-runder:

Fredagskamp: Cirka hver anden spillerund: Kl. 20.00

Lørdagskampe: Kl. 12.30, Kl. 15.00, Kl. 17.30 & Kl. 19.45

Søndagskampe: Kl. 12.00, Kl. 14.00 & Kl. 16.30

Mandagskamp: Cirka hver anden spillerunde :  Kl. 20.00

*Ligger kampene op mod helligedage kan de godt finde på at sætte kampene på disse dage. f.eks. 2 påskedag, Pinsemandag.

Midtuge-runder:

Tirsdag, onsdag og torsdagskampe: Kl. 19.30, Kl. 19.45, Kl. 20.00

Bemærk:

Der er på Premier Leagues officielle hjemmeside (og andre steder) angivet et spilletidspunkt.  Oftest står alle kampe i Premier League til kl. 15.00 lokal tid om lørdagen indtil de bliver programsat. En god indikation er derfor at når kampene er spredt ud på flere dage i spillerunden, så er kamptidspunktet fastlagt. Nogle gange er de dog med forbehold for om et hold går videre i en pokalturnering. De europæiske kampe kan have indflydelse. Spiller et hold torsdagen inden en weekend-runde vi den blive sat til søndag og spiller de tirsdag efter en weekend-runde vil den blive sat til lørdag. I første halvdel af sæsonen er det gruppespils kampe og de er indregnet i programfastlæggelsen. I 2. halvdel (efter nytår) er det Knock-Out kampe og programfastlæggelsen tager nogle gange forbehold for om et hold skulle gå videre i cup-turneringerne. I Premier League ligger der en Liga Cup Finale i slut februar, en FA Cup Kvartfinale i marts og en FA Cup Semifinale i april, hvor det er en risiko kamp. Det skyldes at, hvis et de 2 hold spiller sig deri vil den cup kamp blive spillet og Premier League kampen rykket til ny dato.  

Ovenstående er med forbehold for særlige omstændigheder, der kan påvirke de almindelige anvisninger for Premier League og fodboldforbundet. Har man spørgsmål til kampprogrammet eller er i tvivl om noget, er man altid velkommen til at kontakte os.  

Link til kampprogrammet på Premier Leagues officielle side : https://www.premierleague.com/fixtures

Vær opmærksom på noter for evt. ændringer i programmet typisk står ved kampen eller i toppen med et link til en ny side med info om ”fixtures, subject to change”. Ved sæsonstart er der de seneste år blevet oplyst et en dato for hvornår kampene løbende bliver fastlagt, det vil kunne findes på den officielle side. 

 

Hvornår bliver fodboldkampene fastlagt og hvilke kampdage er der i La Liga ?

Når sæsonprogrammerne udkommer i juni/juli måned er alle kampene lagt fast på nogle spillerrunder: Weekend-runder og Midtuge-runder. Når vi kommer tættere på datoen for hvert enkelt spillerunde bliver kampene spredt ud over dagene i den pågældende spillerunde. Det er tv-rettighederne der bestemmer hvilke kampe der skal spilles på hvilke dage og på hvilket tidspunkt. Her er det meget typisk at de store og populære fodboldklubbers hjemmekampe ligger lørdag eller søndag i weekend-runderne, da der på de dage er flest tv-reklamepenge at indtjene for tv-rettigheds indehaverne. Champions League, Europa League, Conference League og Copa del Rey spilles ikke i weekender og bliver dermed ikke en grund for, at de spanske ligakampe flyttes væk fra pågældende spillerunde. De kan dog være med til at der er forbehold for tidspunktet for kampen. De europæiske kampe kan have indflydelse. Spiller et hold torsdagen inden en weekend-runde vil den som regel blive sat til søndag og spiller de tirsdag efter en weekend-runde vil den som regel blive sat til lørdag. Dette fordi mange klubber har ret til 3 dages pause mellem kampene. I første halvdel af sæsonen er det gruppespils kampe  i Europa og de er oftest indregnet i programfastlæggelsen. I 2. halvdel (efter nytår) er det Knock-Out kampe og programfastlæggelsen tager ofte forbehold for om et hold skulle gå videre.

Kamptidspunkter i La Liga.

De programsættes oftest 2-4 uger før, men også helt ned til et par dage før ved sæsonafslutningen i maj/juni måned.

Weekend-runder:

Fredagskamp: Kl. 21.00  – Cirka hver anden spillerund:

Lørdagskampe: Kl. 12.00 – Kl. 22.00. 4-5 Kampe

Søndagskampe: Kl. 12.00 – Kl. 21.00 & Kl. 21.00 3-4 kampe

Mandagskamp: Kl. 20.00 – Cirka hver anden spillerunde

*Ligger kampene op mod helligedage kan de godt finde på at sætte kampene på disse dage. f.eks. 2 påskedag, Pinsemandag.

Midtuge-runder:

Tirsdag, onsdag og torsdagskampe sen eftermiddag eller aften.

Bemærk:

Der er på La Liga officielle hjemmeside (og andre steder) angivet et spilletidspunkt.  Oftest står alle kampe i La Liga til søndag indtil de bliver programsat. En god indikation er derfor at når kampene er spredt ud på flere dage i spillerunden, så er kamptidspunktet fastlagt. Nogle gange er de dog med forbehold for om et hold går videre i en pokalturnering. De europæiske kampe kan nemlig have indflydelse. Spiller et hold f.eks. torsdagen inden en weekend-runde vil den formentlig blive sat til søndag og spiller de tirsdag efter en weekend-runde vil den formentlig blive sat til lørdag. I første halvdel af sæsonen er der gruppespils kampe i Europæiske turneringer og de oftest indregnet i programfastlæggelsen. I 2. halvdel (efter nytår) er det knock-out kampe og programfastlæggelsen tager derfor forbehold for om et hold skulle spille sig videre.

Ovenstående er med forbehold for særlige omstændigheder, der kan påvirke de almindelige anvisninger for La Liga og fodboldforbundet. Har man spørgsmål til kampprogrammet eller er i tvivl om noget, er man altid velkommen til at kontakte os.  

Link til kampprogrammet på La Liga officielle side : https://www.laliga.com/en-GB

Hvornår bliver fodboldkampene fastlagt og hvilke kampdage er der i Serie A ?

Når sæsonprogrammerne udkommer i juni/juli måned er alle kampene lagt fast på nogle spillerrunder: Weekend-runder og Midtuge-runder. Når vi kommer tættere på datoen for hvert enkelt spillerunde bliver kampene spredt ud over dagene i den pågældende spillerunde. Det er tv-rettighederne der bestemmer hvilke kampe der skal spilles på hvilke dage og på hvilket tidspunkt. Her er det meget typisk at de store og populære fodboldklubbers hjemmekampe ligger lørdag eller søndag i weekend-runderne, da der på de dage er flest tv-reklamepenge at indtjene for tv-rettigheds indehaverne- Det sker dog ind i mellem i Serie A at selv de store hold spiller fredag eller mandag aften.

Kamptidspunkter i Serie A:

De programsættes oftest 2-4 uger før. De sidste hjemmekampe i sæsonen bliver sat helt tæt på til spillerunden. 

Weekend-runder:

Fredag, kl. 20.45- 1 kamp

Lørdag, kl. 18.00 & 20.45 – 2 kampe

Søndag, kl. 12.30 – 20.45 – 6 kampe

Mandag, kl. 19.00 & 21.00 – 2 kampe

Midtuge-runder:

Tirsdag, onsdag og torsdagskampe. 

Bemærk:

Der er på Serie A officielle hjemmeside (og andre steder) angivet et spilletidspunkt. Oftest står alle kampe til søndag eftermiddag indtil de bliver programsat. En god indikation er derfor at når kampene er spredt ud på flere dage i spillerunden, så er kamptidspunktet fastlagt. Nogle gange er de dog med forbehold for om et hold går videre i en pokalturnering. De europæiske kampe kan have indflydelse. Spiller et hold torsdagen inden en weekend-runde vil den blive sat til søndag og spiller de tirsdag efter en weekend-runde vil den blive sat til lørdag. I første halvdel af sæsonen er det gruppespils kampe og de er indregnet i programfastlæggelsen. I 2. halvdel (efter nytår) er det Knock-Out kampe og programfastlæggelsen tager nogle gange forbehold for om et hold skulle gå videre i cup-turneringerne. 

Ovenstående er med forbehold for særlige omstændigheder, der kan påvirke de almindelige anvisninger for Serie A og fodboldforbundet. Har man spørgsmål til kampprogrammet eller er i tvivl om noget, er man altid velkommen til at kontakte os.  

Link til kampprogrammet på Seria A officielle side : https://www.legaseriea.it/en 

 

Du kan på alle vores rejser vælge x-antal overnatninger der typisk hedder lørdag-mandag ved weekend spillerunderne eller tirsdag-fredag i midtuge spillerunderne. Dette er oftest minimumvalget hos os så længe kampene ikke er endeligt fastlagt. Dette indebærer stadig en minimal risiko ved fredag og mandagskampe, samt at man skal ankomme tidligt om lørdagen iftl. kamptidspunkterne. Har du booket en tur lørdag-mandag er det egen risiko og sættes den til fredag/mandag (eller tidligt lørdag – her vil du dog formentlig allerede have booket et tidligt fly), vil du sandsynligvis gerne have at vi forlænger eller ændre hotelnætterne. Det hjælper vi meget gerne med og håndtere mulighederne individuelt for berørte rejse. Hvis du har bestilt en kamp bliver programsat til et tidspunkt indenfor samme spillerunde. F.eks. en fredags eller mandagskampe, vil dette ikke give ret til nogen form for refundering. 

Vil du udover risikoen eller minimere den skal der bookes flere nætter. Vores erfaring er at gæsterne booker fredag-mandag og tager den lille risiko der er ved en mandagskamp. 

Hvis en bestilt kamp bliver programsat/flyttet til et tidspunkt uden for den normale spillerunde vil fodboldbilletterne og opholdet blive rykket til den nye dato. Det er yderst sjældent at kampe bliver rykket til nye datoer når programmet er langt. Det sker typisk kun ved ekstra ordinære situationer som senest ved Dronningens død i England, strejker ved offentlig transport, folkevalg, corona eller lignende uforudsete situationer.

Bemærk dog at der er enkelte spillerunder som på forhånd er i risiko for kampflytning pga. cupturneringer i f.eks. England (fa cup, liga cup) hvor der ligger en finale i Liga cuppen i februar som vil rykke finale holdenes Premier League kampe, samt FA Cup kvartfinale og semifinale i marts/april.  Man kan så løbende følge med i cupkampene og vælge at booke når man er sikker på den spilles i den runde, eller være frisk og tage risikoen. Vi har oftest noteret på rejsen hvis den er i risiko for kampflytning.  

Vi vil gerne undersøge hvad der er muligt. Kontakt os med din forespørgsel. 

Nej, det er ikke tilladt at supporte udeholdet og du vil blive afvist entré. 

Alt merchandise fra hjemmeholdet er selvfølgelig tilladt. 

Nej, grundlæggende er det ikke tilladt at tage en håndtaske der er større end et A4 papir med ind på stadion. Der er forskellige regler på alle stadions som skal overholdes. 

Det er ikke alle hold rejser vi har online selvom vi har adgang til deres billetter. Kontakt os endeligt, vi har et stort netværk og kan måske hjælpe dig med hotel og billetter til det ønskede hold. 

Andre generelle spørgsmål?

Ja, selvfølgelig!

Nødtelefon. Kun akutte henvendelser! 0045 52 78 00 33 (Telefon i åbningstid: 0045 60 70 73 87)

Vi er altid til rådighed på vores 24 timers nødtelefonnummer 0045 52 78 00 33 når der er gæster afsted. Skulle der mod forventning opstå problemer under rejsen skal du ringe til os med det samme, så vi kan håndtere det. Bemærk at vi ikke kan håndtere akutte henvendelser via e-mails og SMS. Nødtelefonen kan være viderestillet så vi ikke kan se og besvare ikke SMS. Har du en akut nødsituation på rejsen skal du derfor ringe til os.

Venligt ingen unødvendige spørgsmål på nødtelefonen.

Priserne på fodboldrejser afhænger utroligt meget at udbud og efterspørgsel. Det seneste år har der været en meget større efterspørgsel på fodboldbilletter end der er plads til på stadions, derfor har der været en generel stigning i priserne.

Samtidig så er fodboldfans også bare en finurlig størrelse så når f.eks. Arsenal har en god sæson i 2020-23 stiger priserne med over 100% i løbet af kort tid, fansene køber ind i stor stil og alt er tæt på udsolgt. For så at opleve at priserne på det resterende falder langt ned igen, når mesterskabet ryger mod Manchester City i stedet. 

En god idé er at købe i starten af sæsonen hvor priserne ikke variere så meget og altid ligger på et fornuftigt niveau. 

Ja, skriv blot til os med gavekort modtagerens navn, hvem det er fra og en ønsket værdi på gavekortet. 

Vi laver nogle rigtig flotte gavekort med klublogoer, billeder og din egen valgfrie tekst eller ønsker. De sendes på mail i A4 størrelse så du nemt kan printe det ud. Skriv blot til os så arrangerer vi det.

Gavekort gælder i 2 år og kan ikke omveksles til kontanter.

Nej, hvis du ønsker at se en kamp fra pladser for “disability” skal du kontakte klubberne direkte. Flere klubber har et begrænset antal billetter der kan ansøges om og det kan kun ske ved direkte kontakt til klubben. 

Du kan godt give rejsen som en gave. Du kan indtaste dig selv som køber og dermed kontaktperson og derefter de rejsenes navne. Alt kommunikation vil gå til dig. 

Er det usikkert om modtageren af gaven tager en ven/kone eller anden person med på turen og der dermed er unavngivet person, kan vi godt booke det op. 

Som udgangspunkt tilbyder vi ikke at dele betalingen af rejsen op, men du er velkommen til at kontakte os for at hører nærmere om evt. betalingsaftale. 

Ja, Sportenrejser.dk er medlem af den Danske Rejsegarantifond med registrering nr. 3411.

Når du køber pakkerejser med Sportenrejser.dk handler du med et Dansk rejseselskab der er registreret i den Danske Rejsegarantifond. Bidrag til Rejsegarantifonden er indregnet i pakkerejsens pris og dermed er dine penge sikret ved konkurs.

Det er ikke alle hold rejser vi har online selvom vi har adgang til deres billetter. Kontakt os endeligt, vi har et stort netværk og kan måske hjælpe dig med hotel og billetter til det ønskede hold. 

Vi sælger ikke forsikringer til vores rejser, men vi anbefaler at i tegner en rejseforsikring og en afbestillingsforsikring. Nogle har det sammen med deres andre forsikringer og andre kan tegne det derigennem eller via en udbyder af rejseforsikringer.

Der er særligt regler for især afbestillingsforsikringer,  der sikrer dig mulighed for at få pengene tilbage, hvis du bliver syg og ikke kan rejse. Det kræves normalt at den købes før eller samme da som du booker vores rejser. 

Ja, vi laver mange rejse til forskellige sportsgrene. Vi har adgang til:

Formel 1: Vi kan arrangere stort set alle Formel 1 løb og er blandt andet selv officiel agent hos Catalunya banen i Barcelona.

Tennis. Vi har adgang til Wimbledon official Debenture tickets, AO Australian open og er subagent ved Rolland Garros i Frankring. Vi har større efterspørgsel ved Holger Rune turneringer og udvider løbende vores kontrakter med arrangørene. Så kontakt os endeligt for et tilbud på en Tennis rejse.

Håndbold. Vi har håndboldbilletter til slutrunderne og arrangere håndboldrejser for specielt Herrelandsholdet kampe ved EM, VM og OL. Vi har også billetter til Champions League Final 4

Cykelrejser. Vi har en passion for cykling og arrangerer skræddersyet rejser til Frankrig ved Alperne, Dolomitterne i Italien og cykelferier til Mallorca.

NFL rejser i Europa. Vi har adgang til billetterne i London og arrangere NFL rejser til London dertil hvert år. 

Koncert og musicals. Mange af vores partnere har billetter til koncerter og musicals. Vi arrangere derfor også koncertrejser eller tilkøber det til vores fodboldrejse gæster. 

Har du interesse i at opleve noget andet er vi fleksible og har stor erfaring med skræddersyet rejse. Kontakt os endeligt med dine ønske.

Så er du mere en velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar på en god snak og en levere en fantastisk service. 

Mail: Info@sportenrejser.dk 

Telefon: 60707387 – se åbningstider nederst på hjemmesiden